Ismerje meg végtelen lehetőségeinket!

Sajnos, sokan vannak, akik egy átdolgozott élet után napi gondokkal küzdenek. A nyugdíj nem elég a tisztességes megélhetésre, gyógyszerre, lakhatásra, élelmiszerre – emberi életre. Az állam, és sok szervezet igyekszik segíteni, megoldást találni, de ez nehéz feladat. A korral együtt nő az egészségromlás veszélye is, ami megint csak növeli a kiadásokat.
Sokaknak nincs, vagy távol él a családja, de a közelben élők is küzdenek a saját problémáikkal, pénzügyi nehézségeikkel, így a szépkorúak segítségre tőlük sem nagyon számíthatnak.

Mi hát a megoldás?

Az egyetlen utolsó, értékes vagyontárgy legtöbbüknek az ingatlanuk, amelyben akár évtizedeket éltek le, ezernyi emlékkel, a megszokott bútorokkal, környezettel, szomszédokkal, ismerős üzletekkel. Vannak olyan helyzetek, amikor akár már ezt is beáldoznák a jobb élet reményében, de a mostani világban nehéz bizalommal nekifutni egy ekkora változásnak, elviselni az idegeneket, kritizálókat, szemérmetlen alkut kínálókat, vagy netán rossz szándékú látogatókat.

A Hazai Otthonteremtő Kft. arra vállalkozott, hogy olyan egyedi lehetőségeket ajánl fel, amelyek 100% biztonság, jogi és pénzügyi garanciák mellett valós, élhető megoldást kínálnak az idős embereknek.

Ha meg akar és tud válni végleg ingatlanától, akkor maximális biztonságot, diszkréciót, személyes felügyeletet vállalunk az ügylet lebonyolítására, a szándéktól a megvalósításig. Az érdeklődők szűrése, regisztrációja, kiválasztása, kísérése, az alku lebonyolítása, a szerződés előkészítése, ügyvédi kontrollja, az új ingatlan felkutatása, a költözés megszervezése, lebonyolítása teljes körű garanciával a cég felelőssége.

Amennyiben nem tud, nem akar megválni otthonától, ám szeretne emberibb életéhez forráshoz (pénzhez) jutni, úgy arra is van egyedülálló megoldás. Röviden: megkapja azonnal az ingatlan (független értékbecslő által megállapított) értékének jelentős (10 – 20) százalékát, melyből esetleges elmaradásait rendezni tudja, megvalósíthat beruházásokat, vásárolhat bármit, amire szüksége van. Az ingatlant élete végéig zavartalanul lakhatja, birtokolhatja, abba senki nem költözhet be. Ezen felül komoly összeget is kap havonta,  élete végéig. Több oldalú, jogi és pénzügyi garanciákkal! maximális biztonságot, diszkréciót, személyes felügyeletet vállalunk az ügylet lebonyolítására, a szándéktól a megvalósításig.