Gyakran ismételt kérdések

A Minőségi élettel kapcsolatban

Nem, a cég a szervezést, koordinálást, és a megfelelő, megbízható partnerek felkutatását vállalja. Kapcsolat az idős emberek és a szolgáltatók között. Menedzseli a rendszer működését.

Elsősorban a 65 év felettiekre gondoltunk, de természetesen az egészségi állapot miatt bárki igénybe veheti őket. A „járadék” is személyre szabható szükség szerint.

Minden egyéni kérést megvizsgálunk, megbeszélünk az idősekkel, és igyekszünk megoldani a személyre szabott elvárásokat is. Ugyanakkor a gördülékeny, hatékony szolgáltatás érdekében javasoljuk a körültekintő választást csomagjaink közül

Természetesen az egészségi állapot romlása, kisebb baleset, stb miatt megváltozott élethelyzetekhez tudjuk igazítani a csomagokat. Szinte azonnal át tud lépni egy megfelelőbb szolgáltatásokat nyújtó verzióba.

Az aktuális csomag díját minden hónapban, a megállapodás szerinti napon kérjük. Ha egyedi (eseti) szolgáltatást vesz igénybe, azt a teljesítést követően, külön kell rendezni (betegtaxi egyéni útra, stb)

Minden területen megfelelő szakmai tudású (vizsgázott, gyakorlott), megbízható partnereket ajánlunk. Sokuknak évtizedes tudása, tapasztalata van, s mindannyian az EMBERT  látják a megbízókban

Orvosaink, szakápolóink, ápolóink a szakma legjobbjai, elhivatottak esküjük, hivatásuk iránt.

Természetesen akár hozzátartozó is kiegyenlítheti a díjakat. Segítünk megoldást találni a finanszírozásra is tanácsadóink révén, ha nincs családtag, aki vállalni tudná.

Minden megrendelőnk számára 1 évre tudjuk garantálni a szerződött árakat. Ezt követően megvizsgáljuk, a gazdasági környezet, infláció, stb indokol-e korrekciót.

Telefonos ügyfélszolgálatunk fogadja hívását, és haladéktalanul orvosolja problémát. Szükség esetén a szolgáltató váltás is megoldható.

Beszéljen tanácsadónkkal, és ismerje meg ezt a remek lehetőséget!